O familie noua

Saptamina trecuta peste tot puteai vedea o singura stire: Nunta Printului Harry si a lui Meghan Markel. Toate posturile de televiziune au dezbatut acest eveniment cu trimisi speciali in Marea Britanie, pe facebook criticii de moda si style "asa se numesc ei" au dezbatut rochia si machiajul miresei cit si tinuta  printului.

Multi au spus ca Meghan a ales o rochie prea simpla iar machiajul natural nu i-a ascuns imperfectiunile de pe fata, ca iar fi stat mai bine daca opta pentru gene false sau isi punea mai mult ochii in evidenta.

Singurul care nu si-a permis sa comenteze un asemenea eveniment a fost Catalin Botezatu. 

Cind a fost intrebat ce parere are despre stilul ales de mireasa Catalin Botezatu a raspuns foarte sincer " Cine sunt eu sa comentez un asemenea eveniment. E vorba despre membrii familiei regale". Chiar daca cel mai bun creator de moda din Romania, cunoscut in toata lumea, chiar daca a imbracat foarte multe vedete de talie internationala a stiut sa respecte alegerile altor oameni. 

 

 

 

 

 

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. I'm a great place for you to tell your story and let your visitors know a little more about you.